Sunday, February 28, 2021

feso

[TOP 10] NEVETSÉGES BÖRTÖNBÜNTETÉS ✔ Amire Semmi Szükség NEM Volt! [LEGJOBB]

[TOP 10] NEVETSÉGES BÖRTÖNBÜNTETÉS ✔ Amire Semmi Szükség NEM Volt! [LEGJOBB]

[TOP 10] NEVETSÉGES BÖRTÖNBÜNTETÉS ✔ Amire Semmi Szükség NEM Volt! [LEGJOBB]

nyilvánvaló, hogy senki nem akar börtöntöltelékké válni felnőtt korára, de azok az emberek akik mégis ide jutnak a legtöbb esetben teljes mértékben megérdemlik a börtönben letöltendő napokat, éveket, vagy hónapok. Az igazságszolgáltatás nem véletlenül van kitalálva, de sajnos ez nem mindig igazságos, ezért a mai videóban összegyűjtöttem nektek 10 nevetséges börtönbüntetést, amire semmi szükség nem volt.

10 gary harrington

a legtöbben közületek is biztos úgy gondolnák, hogy az esővíz összegyűjtése és annak elraktározása egyáltalán nem számít bűncselekménynek. gary harrington is így gondolta és 3 hatalmas hordóban gyűjtötte az esővizet legfőképpen tűzoltási célra és ezzel nincs is semmi gond egészen addig, míg az ember nem Oregon államban lakik. garyt az oregoni bíróság harminc nap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, amiért engedély nélkül hordókat tartott a kertjében és ezekbe a medfordi vízügyi hivatal vízét gyűjtötte össze. igen, a bíróság kijelentette, hogy a gary telkére leesett eső a medfordi vízügyi hivatal tulajdona és ezt engedély nélkül senki nem gyűjtheti össze.

9 paula asher

mit ahogy mások is ezen a listán paula asher is jó nagy hülyeséget csinált, amikor részegen vezetni próbált. a no az esetet a facebookon villanyosságra is hozta, ahova nagyjából annyit írt egy posztjában, hogy ezek a barmok elkaptak ittas vezetésért, pedig csak egy autót törtem össze.

8 danny nightingale

danny nightingale egy megbecsült tagja az sas-nek, aki 2007-ben egy glock 9mm-es lőfegyvert kapott kitüntetésként, amiért segített az iraqban harcoló katonák kiképzésében.
danny terve az volt, hogy a fegyvert használhatatlanná alakítja át, majd ezután bekeretezteti és átadja a csapatának. sajnálatos módon danny fejsérülést szenvedett, ami miatt emlékezetkiesése volt jó pár éven keresztül és így a fegyverről is megfeledkezett.
7 jacob jock

jacob egy cserbenhagyásos gázolás tárgyalásán vett részt, mint esküdt és valami olyat tett, amit épeszű ember nem tett volna. a férfi a facebookon ismerősnek jelölte a vádlottat, aki nyilvánvalóan egy csinos fiatal hölgy volt. a vádlottnak volt annyi esze, hogy ezt az információt továbbította a bírónak, aki azonnali hatállyal eltávolította jacobot az esküdtszék és három nap börtönre ítélte el ot, ami részemről egy enyhe túlzásnak tunik.

6 brisseira torres

arizónában létezik egy intézkedés, ami a hatóságokat felhatalmazza arra, hogy minden olyan embert aki iratok nélkül járja az utcákat azonnali hatállyal le lehessen tartóztatni mondván, hogy ezek az emberek biztos illegális bevándorlók.
brisseira is ennek az intézkedésnek esett az áldozatául, amikor egy igazoltatás során a nőnél nem voltak iratok és ezért a rendőrök rögtön letartoztatták őt.


5 shukwant herb

ez a brooklyn-i hölgy is hozott egy két rossz döntést az élte során, amik közül a legnagyobb talán az volt, hogy egy olyan férfit választott a gyermeke édesapjának, akit a bíróság később sok sok évre elítélt, amiért megerőszakolt 3 not. a bíróság ezt a not arra kérte, hogy engedje meg a kilenc éves fiának, hogy az édesapját meglátogathassa a börtönben, amit a gyerek érdekében a no folyamatos felszólítások ellenére is megtagadott.a bíróság nem látta azt, hogy shukwant ezt a fia érdekében teszi és ezért a not 50 nap letöltendő börtönre ítélte.

4 6 olasz tudós

ezt a 6 olasz tudóst összesen 6 évre ítélte el a bíróság, amiért képtelenek voltak a l'aquilla földrengést előre megjósolni. a bíróság megfogalmazása szerint a 6 férfi pontos bűntette akaratlan emberölés volt. a legtöbb szeizmológus meg tudja mondani, hogy szinte lehetetlen egy földrengés pontos helyszínét és erősségét előre megjósolni, de a bírót még ez sem érdekelte, mivel a földrengés több, mint 300 embert ölt meg és ezért valakinek meg kellett fizetni, de sajnos a Jóisten nem válaszolt a beidézésre.

3 lori teel

lori teel egy új mexikói könyvtárból kölcsönzött ki egy alkonyat dvd-t, majd ezután elfelejtette visszavinni azt több, mint 2 éven keresztül, így az évek alatt kőkemény 36 dollár büntetés gyűlt össze lori könyvtári tagságán. a no többszöri felszólítás ellenére sem fizette be ezt az összeget, amiért a rendőrök bilincsben vitték el a not a háza elől az 5, 1 és 10 év közötti gyermeke szeme láttára. lori azóta a bírságot befizette és jelenleg is pereskedik a nevetséges eljárás miatt.

2 kelley williams


1 liam stacey

ez a 21 éves srác úgy gondolta, hogy viccet csinál a twitter en fabrice muamba-ból, aki egy meccs közben a focipályán kapott szívrohamot. liam tweet-jét a felhasználók egyből jelentették. liam azt állította, hogy az accountját meghackelték, amiről később kiderült, hogy nem igaz. liam accountját a twitter egyből letiltotta, ami érthető. a főiskola felfüggesztette liam tanulmányait, ami egy kicsit erős, de az, hogy liam-et a bíróság még ezek mellett 56 nap börtönre ítélte, na az már tényleg mindennek a teteje.


forrás: https://pastebin.com/51V2d949



http://shoppingdealer.com/


http://ymarryme.com/


http://dratef.net/


http://semnatv.com/


http://arabtv6.com/

feso

About feso -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :