Thursday, April 1, 2021

feso

commercial/promo Sports Rehab

commercial/promo Sports Rehab

Sports-Rehab
Sports-Rehab is een praktijk voor fysiotherapie en sportrevalidatie en is gevestigd in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. De praktijk beslaat maar liefst 550 vierkante meter. Daarin bevinden zich diverse behandelruimten voor (sport)fysiotherapie, een testruimte voor biometrische testen, een oefenruimte voorzien van Keiser-apparatuur, een sprintbaan van 25 meter lengte, een vergaderruimte en douchegelegenheid.

Roda JC Kerkrade
Roda JC Kerkrade stond open voor het ondernemingsplan van Sports-Rehab, wat in juni 2010 resulteerde in een samenwerkingsovereenkomst. De samenwerking houdt in dat Sports-Rehab gedurende vijf jaar twee fulltime fysiotherapeuten detacheert bij Roda JC, ten behoeve van het eerste team en de jeugdafdeling. Het sportrevalidatiecentrum verzorgt verder de rekrutering en plaatsing van jeugdverzorgers bij Roda JC en stelt haar faciliteiten binnen het stadion beschikbaar voor kracht- en revalidatietraining.

Uitgebreid medisch netwerk
Sports-Rehab werkt samen met orthopedisch chirurgen in Heerlen, Maastricht, Genk en Eindhoven. Het sportrevalidatiecentrum heeft hierdoor ook korte lijnen naar de betreffende ziekenhuizen en kan gebruikmaken van de expertise op het gebied van diagnostiek, onderzoek en operatieve behandelingen. Het uitgebreide netwerk van Sports-Rehab bestaat verder uit een groep huis- en sportartsen in de regio, een sportvoedingscoach, gespecialiseerde therapeuten en diagnostische centra. Daarnaast begeleidt Sports-Rehab studenten van de Hogeschool Zuyd in Heerlen, Fontys Hogescholen in Eindhoven, Thim van der Laan in Nieuwengein en het CIOS in Sittard.

www.sports-rehab.eu


http://shoppingdealer.com/


http://ymarryme.com/


http://dratef.net/


http://semnatv.com/


http://arabtv6.com/

feso

About feso -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :