Tuesday, November 2, 2021

feso

Svaru treniņiem - jā! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ir tikai normāli, ka ne viss uzreiz sanāk uz vis...

Svaru treniņiem - jā! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ir tikai normāli, ka ne viss uzreiz sanāk uz vis...

Svaru treniņiem - jā!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ir tikai normāli, ka ne viss uzreiz sanāk uz visiem 100. Ir normāli nejusties kā zivs ūdenī, pirmo reizi apmeklējot trenažieru zāli. Mēs visi (nu, tie, kas trenējies ar svariem) esam tur bijuši, ilgāku vai īsāku laiku, un tas nekas, ja Tu “tur” vēl esi. Jāturpina darboties, censties, mācīties un sasniegt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Neļauj bailēm par to, kas ko par Tevi padomās, atturēt Tevi no rezultātiem, pieredzes, labākas veselības un pašsajūtas. Tu vari arī sevi nofilmēt, Tu vari noķert bildi, Tu vari iet uz to stūri, kur “tusējas džeki”. Tev ir tieši tās pašas tiesības trenēties ar svariem svaru zonā, nevajag speciāli ņemt paklājiņu un iet kaut kur citur, kā lai Tevi neredz neviens. Es saprotu, ja gribas privātāku brīdi vai viss ir pilns, bet ne jau tā, ka Tu apgrūtini un ierobežo sevi tik ļoti, tikai tāpēc, ka varbūt kāds vispār nepazīstams cilvēks uzmetīs aci Tavā virzienā starp saviem piegājieniem. Un vispār, visi skatās uz sevi, visi domā par to ko paši dara un ko viņi darīs tālāk.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Baudi procesu, atmosfēru, sasniegumus, progresu!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀




http://shoppingdealer.com/


http://ymarryme.com/


http://dratef.net/


http://semnatv.com/


http://arabtv6.com/

feso

About feso -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :